Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

verta..

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei, kyselisin semmoista, että mistähän voi johtua.. olin yhdynnässä illalla, ja aamulla, kun kävin vessassa, minulta tuli verta alapäästä, ei paljoa, muttei kauhean vähääkään.. ei ollut kuukautiset, koska tuli vain sen päivän pientä tiputtelua. eihän voi johtua mistään pienestä haavasta, koska eikö sen pitäisi parantua aika nopeasti limakalvolta, jos siellä oli? sukupuolitaudeissa ei varmaankaan vuoda verta? en nimittäin tiedä, onko tällä miehellä tauteja, mutta monen kanssa on ollut.
olen myös alkanut pelätä, että olisin raskaana. voiko raskauden aikaisina yhdyntöinä tulla verta?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ei kannata aivan panikoitua, vaikka oire onkin hiukka outo. Juuri mitään en osaa valitettavasti sanoa. :( Epäilen, että saattais olla joku repeämä limakalvolla joka parantuu itsekseen tai apteekin perusrasvalla. Voiskohan myös johtua e-pillereistä tms hormonivalmisteesta jos on kropan hormoni- tai menkkakierrron tasapaino vähän hukassa... Ehkä soittoaika lekurille vois olla paikallaan jos asia kalvaa mieltä :) Neuvoo sitten jos tarvii käydä näyttäytymässä lääkärillä.