Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Victoria's Secret

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkä olen koittanu löytää suomalaista sivua, josta voisi kyseisiä alusvaatteita tilata. Silmääni ei ole osunut muutakuin ulkomaalaiset sivut, joihin tietysti tulee tullit ja suuret postituskulut...
Tietoa kenelläkään mistä Suomesta saisi? :) tai kokemuksia ulkomailta tilatessa?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ite selailin muutama vuosi sitten Victoria Secretin sivuilla, toiveissa ihania alusvaatteita ja yöpukuja, mutta en minäkään halunnut ruveta maksamaan niitä tulleja jne.
Oon sen sijaan ettiny muita seksikkäitä alusvaatteita ihan suomesta h&M, gina tricot, lindex jne ja seuraavan kerran kun käyn amerikassa, vannon että ensimmäiseksi astelen VS liikkeeseen!
Eli siis vastaus, ei ole kokemusta, valitettavasti.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Ei myydä Suomessa. Euroopasta en tiiä.

Mulla on jo toinen tilaus VS:ltä tulossa. Tullit tulee vasta tilaukseen jos tilauksen hinta ylittää yli 150 e vissiin jos oikein olen ymmärtänyt. Postit ovat kyllä kalliit, mutta pikkupöksyt olivatkin niin mukavat jalassa, että piti tilata lisää. :D