Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vinkkejä ja neuvoja?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mielenkiinnosta eksyin tänne ja on ollut kiva seurata juttujanne. Olen varma, että jokainen teistä voisi antaa vinkkejä ja neuvoja miehille. Olisi kiva saada postia kaikenlaisilta ja eri ikäisiltä naisilta ja mitä erilaisimmista asioista. Olisi kiva jos kertoisitte asiasta eteenpäin ja kaikenlaisia neuvoja ja vinkkejä saa lähettää, vain taivas on rajana.
Kerron lyhyesti itsestäni, että nyt kun on aikaa, niin olisi kiva tietää enemmän naisista yleisesti. Olisi kiva tutkia ja vertailla tietoa. Ihan ajankuluksi olisi kiva tehdä pientä tutkimusta.
Ja eikö olisi kiva, kun jotkut miehet osaisivat kohdella teitä oikein, ymmärtäisivät mitä te joudutte kokemaan, tai vaikka miten he saisivat kiinnostuksenne ja sydämenne, miten rakastaa teitä. Jos kerrotte yksityisasioita tai omia tarinoita, vinkkejä ja muita asioita tarkemmin, ne eivät leviä eteenpäin, ellet halua niin. Lisätietoja itsestä, esim. ikä, millainen persoona itse olet ja muita tietoja, on pelkkää plussaa. Se kun auttaa ryhmittämään tietoa. Jos näitä vinkkejä ja neuvoja tulee paljonkin, niin se olisi kiva, ja eihän tiedä, jos tästä syntyisi kirjakin tai jotain. Te voitte vaikuttaa asiaan. Vinkkejä ja neuvoja voi lähettää sähköpostiini osoitteeseen jamenth@hotmail.com Kiitos jo etukäteen vinkeistä ja neuvoista. Pienikin neuvo voi olla iso apu. Mitä enemmän vinkkejä ja neuvoja, sen parempi.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Jamenth: Ne jotka olivat yrittäneet antaa neuvoja ym. vian takia en ole saanut viestejä perille. Vika on nyt korjattu, joten ne jotka ovat kirjoitelleet aikaisemmin, olisi kiva jos kirjoittaisit uudelleen. Yritän vastailla viesteihinne kun ehdin.