Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vinkkejä suhteen piristämiseksi?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkäs ollaan mieheni kanssa yleensä aina vaan kotosalla katsoessa telkkaria yms. ja molemmat haluaisi jotai erilaista ja piristävää. Mieheni ei ole mistään romanttisimmasta päästä, mutta on hän silti itse yllättänyt minut saunaillalla kynttilän valaistuksella :)Ei ole pahemmin rahaa mennä mihinkään ulos syömään tai leffaan :/ Joten olisiko jonkunlaisia vinkkejä miten nyt viikonloppuna voisin kultani yllättää ja antaa suhteeseemme piristystä? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Ihanaa että teillä on halua pitää "kipinää" yllä! En nyt tiedä miten sopivia alla luettelemani asiat ovat, mutta heittäytykää, kokeilkaa ja pohtikaa sitten, mikä on se teidän juttunne. Koitin kehitellä tekemiset opiskelija-budjetille.

- ruoanlaitto; tästä löytyy noin miljoona eri variaatiota. Voitte hakea internetistä tai kirjaston keittokirjasta reseptin, jonka teette. Älkääkä ottako mitään makaroonilaatikkoa vaan jotain hieman haastavaa, jota kumpikaan ei välttämättä osaa! Tai sitten teette sen hernekeiton, mutta niin, että oikeasti teette sen itse, herneiden liottamisesta alkaen. Leipomista voin myös vinkata, siinä ei vaan itse voi soveltaa kovinkaan paljoa. Runebergin-tortut on melko ajankohtaisia!

- Pelit; monissa pubimaisissa paikoissa voi pelata lautapelejä siinä iltaa istuessa. Menkää siis viettämään lauantaita klubin sijasta pubiin ja pelatkaa sata kierrosta afrikan tähteä tai muuta vastaavaa. VOitte myös hankkia kotiin palapelin (~10€) ja kootkaa se. SIinä menee yksi kokonainen päivä tai useampi ilta. Jos omistatte konsoleita niin hankkikaa alelaarista jokin peli parilla eurolla, josta ette tiedä mitään. Opettelette sitten sen ja vedätte läpi. Rallipelit on yleensä hyviä. (Lautapelejä suosittelen ihan noin muutenkin; aivan loistavia)

- FilmTownista saa opiskelijakortilla leffan eurolla su-to. En nyt tiedä löytyykö taloudestanne sellaista, mutta jos on niin sieltä saa halvalla :D

- Onko auto käytössä? (tai pääseehän sitä bussillakin...) Menkää siihen pieneen naapurikaupunkiin/kylään jossa ette ole ikinä käyneet. KÄvelkää sielä päivä ja ottakaa vaikka kamera mukaan.

- Isommissa kaupungeissa on paljon museoita joihin harvemmin tulee mentyä, useimmissa on vielä opiskelijahintaisia lippuja. Menkään sinne, mikä kiinostaa tai sinne, mikä ei kiinnosta yhtään. Voitte ainakin jakaa kokemuksen!

- Yhdessä puntille? Tai vaikka jumppatunnille? Luistimiakin vuokrataan jos omia ei löydy!

- KOtikylpylä! Karskikin mies tykkää jalkahieronnasta. Ja väitän, että tykkää jalkakylvystäkin jos suostuttelee/pakottaa. Vuorotellen tunnin valinnainen hoito/hoitocombo kummallekin!


Koitan kehiellä vielä lisää! Kaikkea ei ole itse toteutettu, mutta luotaan ideointikykyyni :D Aktiivi-ihmiset lähtevät tietysti pulkkamäkeen ja ottavat mukaan termospullollisen kaakaota!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Noi lautapelit oli aika hyvä idea, varsinkin noissa pubeissa! :)
-Alottakaa kattoon jotain sarjaa yhdes.
esim. Supernatural, Fringe, The walking dead...
-Antakaa toisillenne kunnon hieronnat.
-Tai jos teillä on vähän panostaa niin tilatkaa: http://www.vaestoliitto.fi/nettikau...RI=/nettikauppa/uutuudet/&x630171=Select/Card tuosta ainakin saisi piristystä varmasti. ;)
-Käykää kävelyllä tai uimassa.
-Selatkaa läpi vanhoja valokuvianne...