Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

virtsatieinfektio

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Älä herranen aika sentään jätä virtsatieinfektiota hoitamatta!! Se voi levitä munuaisiin ja sitten on munuaistulehdus joka onkin pikkasen pahempi juttu.

Virtsatieinfektio vaatii lääkärissä käynnin ja antibioottikuurin.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Missään nimessä ei saa jättää virtsatieinfektiota hoitamatta. aina tarvitsee syödä antibioottikuuri. itse nuorena jätin hoitamatta ja sen seurauksena se meni munuaisiin asti. Tämän jälkeen aloin saamaan tulehduksia jotka menivät munuaisiin asti 2-3 kertaa kuukaudessa. Nyt olen syönyt lääkettä 2 vuotta. Ja joudun syömään lopun elämäni, sillä en voi olla ilman lääkettä. alkuhoitona ennen kuin pääsee lääkäriin niin on juoda paljon nestettä ja pitää virtsatiet puhtaana.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Aikas vanha tää viestiketju mut jos sattuu joku viel lukemaan tätä, niin ceridal öljyä yhdynnän jälkeen sinne alapäähän. Näin mulle neuvoi gynekologi kun oli tuollaisia ongelmia. Siis virtsatieinfektio tietenkin ensin hoidettiin antibiooteilla ja sitten käytin ceridalia. Sitä saa apteekista. Ei oo tulehduksia enää tullu tai kirvelevää tunnetta.