Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Voinko tehdä näin ilkeästi?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mieheni laukeaa todella nopeasti ja olen kehottanut häntä aloittamaan käteen vetämisen, jotta hän oppisi pidättelemään itseään enemmän, eikä seksikertojen väliin jäisi aina viikkoa taukoa.
Voinko siis kieltäytyä seksistä siihen asti, kunnes tämä oikeasti ottaa asian tosissaan ja alkaa masturboimaan. Näin hän ajattelisi myös minua ja seksielämämme varmasti paranisi.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Käy tsekkaamassa ''lisää miehelle kestävyyttä'' keskustelua. sielt löytyy mun mielestä parempia vaihtoehtoja, toi itsetyydytys ei kuullosta hyvältä ja auttaako se edes?
Tsemppiä. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kyllä itsetyydytys auttaa. Kirjoitin "lisää kestävyyttä miehelle" omia vinkkejä, joilla mieheni aikoinaan oppi.. Ja kyllä mäkin olin miehelleni aika "ankara" ja hyvä niin, en olisi muuten jaksanut suhdetta pidemmän päälle.