Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

voisivat nuo teinit katsoa itseään peilistä

  • Keskustelun aloittaja jassuu-
  • Aloitettu
J

jassuu-

Vieraileva tähti
#1
en tiedä teistä mutta on pikku hiljaa alkanu vituttamaan nämä pissikset jotka tyrkyttää pikku tissejään pitkin kaupunkia, luulevatko ne olevansa jollain tavalla toisia seksikkäämpiä kun rintsikoiden sisästä löytyykin rullallinen wc:paperia? Ja miten TÖRKEITÄ he ovat vanhempia ihmisiä kohtaa! ei minkäänlaista kunnioitusta!

Ottaa niin pahasti päähän katsoa tuota toimintaa, miten he arvostelevat jokaista vastaan tulevaa ja levittelevät omasta päästään keksittyjä juttuja, voisivat katsoa peiliin!

ei millään pahalla jos tätä teksitä lukee nyt juuri samanlainen pissaliisa mutta kannattas vähän miettiä minkälaisen maineen itselleen tuollaisella käytöksellä saa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Oon nii samaa mieltä... Alotin just puhelinmyyntifirmas työt, ja iltavuorossa on tietysti pelkkiä teinejä mitkä vaa huutaa ja kiroo ja selittää kui kännis olivat viikonloppuna ja pummivat multa joka tauolla röökiä... ja sit työpisteet on täys tuherruksia, tyyliin "lol panettaa" "lol tissit" yms, oon ollu siellä 2 päivää ja ärsyttää ihan sairaasti jo :D
 
J

jassuu-

Vieraileva tähti
#3
voi ei :D sulla on aika paljon kestämistä. On se olevinaan niin kovaa juttu polttaa tupakkaa :D luulis kohan ikää tulee enemmän niin vähän jälkikäteen hävettävän.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Eiks teijänki kannattais kattoo sit sinne peilii? En siis ite oo tähän kategoriaan kuuluva "pissaliisa" vaan juoksen aina kollarit jalassa jokapaikassa ilman meikkiä ja hätäponnari päässä. En kuitenkaan tajua ihmisiä, jotka aina kirjoavat näitä pissiksiä ja vielä keskustelupalstoilla. Eikö oo parempii aiheit?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Okei, no mutta eikse oo ihan ymmärrettävää? Ettekö te oo elänneet nuoruutta ja olleet teinejä? Silloin kaikki on nniin siistiä. Varsinkin tupakka ja alkoholi. Käytöksestä nyt en tiiä, onha se törkeetä olla tolleen, mutta ei toi oo mitään verrattuna sellasiin teineihin, jotka käyttää jotain kamaa ja tekee rikoksia niin nuorina. Se ei oo musta normaalia, eikä myöskään kiva tulevalle elämälle. Mut jos puhuu alkoholista, käyttäytyy vähän rumasti ihan normi teini meininkiä, ei siitä ees jaksa suuttua tai mitään, antaa vaan olla kun ei oliskaan. Kyllä ne vielä aikustuvat. Muistan itsekkin, kun olin teini alkoholi ja tupakka oli se juttu, vaikka en koskaan polttanutkaan ainakaan vakituisesti. Kun niitä oli käyttänyt jonkun 2 vuotta ei se ollu enää niin siistiä.

Ilman nuoruuden huulluutta, ei olis vanhuuden viisautta!