Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vreya ehkäisypillereistä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Vaihdoin juuri Vreya nimiseen ehkäisypilleriin ja tahtoisin kuulla vähän kokemuksia. Hittavaikutuksia, ehkä jotain positiivista? Käyttääkö kukaan tupakoitsija tätä? Olen lukenut että on niin "vahva" merkki että suuremmalla syyllä tulisi lopettaa kun monien muitten kanssa - gyne vaan ei sanonut asiaan mitään.. Itse olen käyttänyt vasta 3 viikkoa ja nännit ovat niin hemmetin kipeät ettei kärsi hipaisua kovempaa koskea. Kaippa se siitä... :) 
 
Aikaisempia merkkejä olen aina syönyt kaksi laattaa putkeen ilman ongelmia mutta gyne suositteli ottamaan näitä yhden kerrallaan ainakin aluksi. Kuulemma ylimääräisiä vuotoja tulee lähes kaikille. Mutta miten on? Mulla osuu taukoviikko juuri lomalle ja mielelläni söisin yhden viikon lisää. Vai kannattaako sitten aikaistaa?
 
Kaikenlaisia kokemuksia tänne vaan :)