Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vuosipäivä- ja joululahja poikaystävälle

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkäs tarttisin jotain kivoja lahjavinkkejä mun poikaystävää varten. Ollaan seurusteltu kohta 3 vuotta ja haluaisin antaa poikaystävälleni jotain meihin liittyvää, mutta en keksi enää mitään omaperäistä, kun aika monet ideat olen jo toteuttanut. Myös joululahja on hakusessa, eikä sen tarvitsisi olla niin persoonallinen esim. sukkia ja boxereita olin ajatellut.

Poikaystäväni on 17 ja ei harrasta oikeastaan mitään muuta kuin salitreeniä. Itse olen 16.

Pistäkää siis kaikki mahdolliset ideat kehiin! Kiitos jo etukäteen :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Harrastaako hän mitään tai onko hän mieltynyt johonkin erityiseen? Esimerkiksi bändiin? Entä miten olisi joku hajuvesi?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Ei hänellä ole mitään erityisiä harrastuksia tai mieliasioita. Tykkää ylipäätänsä monista asioista, mutta mikään ei ole yksi ylitse muiden. Hajuvesi on hyvä idea!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
noo vaikka sydämmenpuolikas sulle ja poikaystävälle?
lahjakortti hänen mieli liikkeeseen?
tai jokin muu ranne tai kaulakoru:)!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Tosi hyvin ideoita, mut olen koittanu jo 1½ vuotta löytää sille jotain kivaa korua eikä vaan tuppaa löytymään :s
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Itse mietin poikaystävälleni joululahjaksi boxereita koska vahingossa hajotin yhdet hänen boxerit! :D Oletko miettinyt, että jos itse olet vahingossa hajottanut jonkun hänen tavaran, että voisit korvata sen näinkin takaisin mutta hienommin ? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Oletko antanut aiemmin jo vuosipäivälahjaksi poikaystävällesi leikekirjaa seurustelunne vaiheista ? Esimerkiksi ensimmäisestä vuodesta kokoat kaikki kuvat ja kirjoitat vähän minkälainen päivä silloin oli. Omista tunteistasi yms.. Voit laittaa ylös kaikkia tärkeitä päivämääriä. (tällöin virallistettiin suhteemme, eka kerta :DD, kihlaus)

-chikika-
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Itse olen käskenyt poikaystäväni katselemaan kaikkia nettisivuja eri liikkeistä ja sanonut esim. että vitsi tuo paita on kivan näköinen entä sinusta ? yms. Silleen saa hyvin tiedettyä mitä hän oikeasti haluaa koska kun suoraan kysyy tulee vastaus, en minä tarvitse mitää, riittää että minulla on sinut :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Juu olen jo käyttänyt tuon idean ja tehnyt erilaisia ristikoita yms. suhteestamme, joten sitä en voi uusiksi käyttää :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Riippuu toki budjetista, mut yks hyvä ylläri jonka itse joskus järkkäsin poikakaverilleni ois et varaat jonkun kivan hotellihuoneen teille kahdelle, käytte vaikka yhessä syömässä eka jossain ja sit et kerro minne viet kundis, se saa nähä sen vasta paikan päällä ;) Toi oli kyllä selkeesti mieluinen ylläri, mut myös hyvinkin paljon rahaa kuluttava.... :/