Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vuosipäivä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkä tänään tuli vuos täyteen poikaystävän kanssa, koska ei kiireiltä tänään ehditty näkemään ajattelin vähän jotain speciaalia ens viikon lopuksi, olisko mitään ehdotuksia ? Miten ootte ite vuosipäiviänne viettäny kumppanin kanssa jne :))
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Oma mies vei mut syömään hienoon paikkaan :) Sit se oli järkänny semmosen jutun et jälkiruokalautasessa luki semmone ihana teksi <3 :)
Mulle olis kyllä ihan pelkkä yhdessäolokin riittäny, mut kivasti toi juttu kruunas päivän :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Yhdessä ollaan vietetty aikaa vuosipäivinä. Ollaan joko tehty ite hyvää ruokaa tai sitten ollaan käyty syömässä jossain. Hempeilty :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Sillon ku meille tuli vuos täyteen hommattiin riipukset, joissa riippuu sellaset Kalevala-helat, minulla helassa A ja sillä S :) Käytiin myös kiinalaisessa ravintolassa syömässä.
Meille tuli viime kuussa kaks vuotta, käytiin samassa kiinalaisessa (poikaystävä kustanti :D) ja se osti mulle kukkia! <3 Se oli myös kirjottanu mulle ihanan rakkausrunon, oli minullakin sille kortti missä luki yhen ihanan biisin sanat :)
Eihän sitä välttämättä mitään erikoista tartte tehä, jotain pientä arjen juhlistamista yhessä ollen, kunhan muistaa kertoa toiselle kuinka rakas se on! :)