Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vuosipäivälahja

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkäs suhteelle tulee toukokuussa vuosi täyteen ja nyt mietin, että pitäisikö avomiestä jotenkin muistaa? En usko,että mieheni mitään kovin kummoista (jos mitään) on suunnitellut. Mielipiteitä? Ja saa antaa myös ehdotuksia :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Minusta sinä voit muistaa kumppaniasi jollain pienellä asialla, joka muistuttaisi teidän suhteesta. Itse annoin viime vuoden toukokuussa ensimmäisen vuoden kunniaksi sivukaupalla tekstiä, jossa muistelin kuukauden ajan päiväkirjan tapaan vuoden takaista alkuaikaamme ja kerroin tunteistani ja muistoistani ja siitä, miltä minusta sillä hetkellä, vuodne jälkeen tuntui.

Tänä vuonna, mikäli vuosipäivän näemme (kumppanini on masentuntu), on minun tarkoitus antaa hänelle valokuva-albumi tai leikekirja yhteisistä muistoistamme.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Meillä tulee kanssa täyteen 1 vuosi tänä kesänä. Aattelin ehottaa jos käytäs vaikka jätskillä, mieheni kun on sellainen ettei se varmaan edes muista koko päivää : D