Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

YAZ-pillerien lopettaminen ja jälkioireet

  • Keskustelun aloittaja Tifa
  • Aloitettu
T

Tifa

Vieraileva tähti
#1
Heipsan! Täällä on touko/kesäkuun vaihteessa jätetty YAZ-pillerit pois. Haavena saada siis jo pitkään toivottu esikoinen.
Tässä pillerien lopettamisen jälkeen olen saanut enemmän finnejä, kasvoihin, kaulaan, rintalastaan ja selkään. Loppua ei näy! :( Myöskin hiukseni ovat alkaneet oireilemaan ja katkeilevat sekä niitä irtoaa mielestäni paljon enemmän, kuin ennen. 
Onko täällä kanssa sisaria joukossa? Minkälaisia kokemuksia teillä?
Söin pillereitä semoisen 7 vuotta. Niiden kanssa ei ollut mitään oireita muuten. Kuukautiskierto normaali jne. Niinkuin nytkin..
Yksi keskenmeno on koettu tässä pillerien pois jättämisen jälkeen... Uutta kierrosta yrittämässä, josko siis pian saataisiin uusi plussa tikkuun ja kaikki suijuisi loppuun asti hyvin. :)
 
L

-lalluu

Vieraileva tähti
#2
Sulla on luultavasti vielä hormonitasapaino sekaisin. Mullakin meni noin vuosi siinä, että hormonit tasoittuivat ja joudun nytkin syömään hormonikuurin, koska menkat loppuivat moneksi kuukaudeksi. Myös naama kukki ja hiukset rasvoittuivat yhdessä vaiheessa runsaasti pillerien lopettamisen jälkeen.