Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Yh-äitejä ja sinkkumiehiä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen ollut uskovainen koko elämäni ajan ja en aijo hypätä sänkyyn tuosta vain. On silti pelottavaa huomata, että ihmiset jotka harrastavat tuulen mukana seksiä syyttelevät ja osoittelevat syyttävin sormin jatkuvasti. Onko tämä sitä, että minä teen väärin vai näiden ihmisten kateutta?

En ikinä ole sanonut kenellekkään, että seksi olisi väärin mutta se on väärin, että lapsia syntyy perheisiin jotka ovat syntyneet satunnaisien suhteiden keskellä ja eivät ole minkäänlaisella vakaalla pohjalla. Yh-Äitejä on nykyään enemmän ja enemmän, näin ollen heitä ''vastaan'' ei voi yksi ihminen ryhtyä, eikä sinkkumiehissä ole kehumistakaan, pitäisivät nyt nuoret miehet huolta naisestaan ja lapsestaan, jos edes yrittäisivät!

http://www.joshua.fi/forums/topic/12/jumala-on-kaskenyt-mutta-ihmine
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Siis mistä ihmiset ovat sinua syytelleet? Siitäkö että et halua harrastaa irtosuhteita? Sehän on vain hieno asia että kunnioittaa omaa kehoaan niin ettei anna sitä ihan kenelle tahansa. Hölmöjä ne ihmiset jotka sinua siitä moittivat, eihän se edes ole heidän asiansa.

On turhaa lähteäkään yh-äitejä tai sinkkumiehiä "vastaan" tässä asiassa taistelemaan, siitä ei tule kuin paha mieli kaikille osapuolille. Parhaiten voit vaikuttaa omalla esimerkilläsi, ole rohkeasti oma itsesi ja älä häpeile tunnustaa arvojasi. Mutta älä saarnaa tai moralisoi, sillä siitä ihmiset yleensä vain ärsyyntyvät.