Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Yhdyntäorgasmi hukassa

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Oon harrastanu seksiä 5 eri miehen kans enkä viä koskaa oo saanu orgasmia yhdynnässä. Alkaa jo pikku hiljaa tuntua siltä et vika on suurimmaks osaks mussa. Vähä kaikkee on tullu kokeiltua, toki nykynen on vasta ihan kunnolla alkanu kiinnittää huomiota mun nautintoon ja sen kans tuntuu kyl aina tosi hyvältä, en vaa osaa ees oikeen sanoa miten lähellä oon ollu koska emätinorgasmihan tuntuu vähä erilaiselta?

Tottakai oon sanonu mikä asento ja mitkä liikkeet yms tuntuu mun mielestä parhaalta mut se on silti jääny aina uupumaan. Luulen et suurin ongelma opettamises ja neuvojen antamises on se etten ihan täysin tiä ehkä itekkää et mitä hä. :p

Siispä haluisin miehelle annettavien vinkkien lisäks tietää mitä mä ite voisin tehä toisin, lisää tai paremmin et päästäs ainaki lähemmäs sitä maaliviivaa? Eli mitä te teette et saatte yhdyntäorgasmin ja mitä teidän miehet tekee?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Oon kuullut ettei kaikki välttämättä edes saa orgasmia mutta seksi voi kuitenkin (tottakai) olla taivaallista. Jos kuitenkin haluat metsästää orgasmias sinuna turvautuisin ihan biologiaan: g-pistehän on niin sanotusti etuseinämässä tai niillä main vaginassa eli hienosäätö rakastellessa voi auttaa kun löytää sen oikean kohdan. Erilaiset stimuloivat geelit voi myös auttaa, kuten tää uusin Durexin Play O -geeli. Kokeiltu on ja herkistää ihanasti tuntemuksille. Voit myös pyytää kumppania käyttämään jotakin vastaavaa jos tuntuu liian herkältä omalle kohdalle, myös miehen iholla stimuloivat aineet vaikuttaa. Toivottavasti löydät orgasmisi^^
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Juu pitääpä kiinnittää viä entistä enemmän huomiota tohon hienosäätöön, ja voishan noita geelejäki sit joskus koittaa jos siltä tuntuu. :p Kiittää!!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Monella myös vaikuttaa orkun saamiseen se, että pystyykö olemaan tietyllä tapaa rentona ja luottamaan kumppaniinsa. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Tärkeintä ehdottomasti että pystyy rentoutumaan. Ite en pysty saamaan muuten kuin olemalla itse päällä. Ja nimenomaan lähellä miestäni, aivan navat vastakkain.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Luulen ettei mistää rentoutumisongelmasta oo kyse, tai ainaki nykynen pystyy nuolemalla ja sormilla tekeen mulle orgasmin, vaikka voi tietty olla etten oo oikeella tavalla rentona sit yhdynnäs. Ei voi tietää.. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Täällä toimii 18 senttinen penis, tyyny selän alla ja mies kumartuneena hieman eteenpäin. Niin ja nopeaa naimista! Tullaan miehen kanssa usein vielä samaan aikaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Uuu toi samaan aikaan tuleminen olis kyl aiva huippua! :) ensi pitäs toki vaa saada ittensä tuleen ees johonki aikaan.. :D mut ehkä se siitä pikku hiljaa, ja kiitti viä näistäki. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Emätinorgasmihan on äärimmäisen harvinainen. Yhdynnässä voi kyllä saada ihan ns. tavallisenkin orgasmin. Pitää vaan olla asennossa joka stimuloi myös klitorista, tai sitten sitä voi kosketella samalla sormin tai vaikkapa hieromasauvalla. Joko mies voi koskettaa sinua tai sinä itse itseäsi samalla ja tosi monen miehen mielestä on hyvin kiihottavaa katsoa kun nainen koskettelee itseään. Itse saan lähes joka kerta mieheni kanssa orgasmin ihan yhdynnässä, mutta klitorista pitää stimuloida, jotta se tapahtuu. Siksi tykkäänkin olla päällä, kun siinä voi ite säädellä painetta ja tahtia. Tsemppiä!! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Itselläni oli myös vaikeuksia orgasmin saavuttamisessa. Takana neljän vuoden seurustelusuhde ja kuusi yhden illan juttua, ilman mitään tuntemuksia yhdynnän aikana. Sormien avulla tai suuseksissä kyllä orgasmin sain, eli klitorista stimuloimalla.
Olen nyt seurustellut avomieheni kanssa reilun vuoden ja vasta ihan hetki sitten kykenin hänen kanssaan saavuttamaan orgasmin yhdynnän aikana, nyt takana kolme taivaallista kertaa. :) Vieläkään en läheskään joka kerta siihen 'kykene'. Itse luulen tämän kerran olevan erilainen, koska kumppani on minulle oikea ja pystyn olemaan hänen kanssaan täysin rentona seksin aikana. Ei enää jatkuvaa pohdintaa "miltä nyt näytän tästä kulmasta, miltä kuulostan, miltäköhän hänestä tuntuu, mitäköhän se nyt ajattelee tästä..."
Lisäksi tähän on yleensä tarvittu myös kunnon "kiimafiilis" ennen seksiä tai sitten muuten mukava/ihana/romanttinen hetki jolloin fiilis on muuten vaan täydellinen. :) Myös se, että yhdyntä on lopetettu lähetyssaarnaaja asennossa niin, että nostan lantioni mukavaan kulmaan, jolloin myös klitoris saa hieman kosketusta.

Uskon että rentoutuminen on tässä usein se tärkein tekijä sekä tietysti kaikki kokeilut, jolloin tietää mikä on juuri se oma juttu.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
Wäää en millää jaksais oottaa ens viikonloppuun et mies tulee armeijasta lomille ja pääsee koittaan kaikkia näitä juttuja ja cosmosutrasta vaikka mitä :p no eipähän pitäis tulla sit ainakaa tylsää.. :D mut kiitti viä näistä ja ensi koitetaan tosiaan ihan tota tavallista orgasmia ja emätinorgasmi tulee sit joskus jos on tullakseen. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Itellä ainakin herkkyys parani kun ajeli karvat kokonaan pois. Kaikki kosketus tuntuu paljon paremmalta. Mulle ainakin tuli jotenkin "porno" olo ainakin aluks ja sekin ehkä vaikutti asiaan. Mutta kannattaa ainakin kokeilla jos ei sitä vielä oo tehny. :)

Kerro sitten edistymisestä kun viikonloppu on ohi. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
mulla oli samaa ongelmaa, kunnes nykyisen avomieheni kanssa päädyin sänkyyn.. kokeileppa ns hieroo ittees miestävasten seksin aikana, mulla ainakin auttaa. tai kerrot miehelle että tekee pyörivää liikettä päälläsi.. kyllä toimii, ainakin minulla ja monta kertaa peräkkäin!! ;)
 
N

nankka

Vieraileva tähti
#15
Itsellä takana 5 vuotta seksielämää ja n. 10 eri seksikumppania, enkä ole ikinä saanut yhdynnässä orgasmia. Käsipelillä tuun lähes aina, mutta sekin asia on korjaantunut vasta viimeisen vuoden sisällä, kun oon alkanut harjoittelemaan. Onhan se vähän surullista kun kuulee elvistelyjä miten muut laukee muka aina yhdynnässä, mutta nautin seksistä ilman orgasmiakin. Teemme kuitenkin yleensä niin, että mies tyydyttää minut ensin käsin, ja sitten vasta alamme yhdyntään. Näin molemmat saavat myös loppuhuipennuksen :)
 
R

Rinsessa93

Vieraileva tähti
#16
Mä voin kertoo että olin ehkä maailman epätoivoisin tapaus viimiset 5 vuotta kun en ikinä saanut yhdynnässä mutta nykysen miehen kanssa se vaan yks kaks alko tulla kai siinnä vaan oppi tuntee ittensä ja luottaa toiseen =) Nyt voin sanoa että kyllä se sieltä vielä tulee!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Raaka tosiasiahan on se, että monetkaan naiset eivät saa orgasmia yhdynnässä, itse lukeudun heihin. Silti se ei tarkoita ettei seksi tuntuisi hyvältä, olen harrastanut seksiä 4 eri miehen kanssa, toisilla ollut pienempi ja toisilla iso, sillä ei ole ollut vaikutusta kuten ei silläkään ovatko he kokeneita vai aloittelijoita. Itse nautin kuitenkin seksistä taäysin mitoin :) Olen seurustellut avopuolisoni kanssa 2 vuotta ja olen hänelle myös kertonut tämän, hän otti asian hyvin ja olemme kehittäneet erilasia tapoja jolla minäkin tule hänen kanssaan samaan aikaan. :) Et ole millään tavalla viallinen. :)Kehitelkää yhdessä erilaisia tekniikoita. p.s käsipelistä voi olla hyötyä :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
Itse olen ollut n. 18 miehen kanssa ja ikinä en ole saanut minkäänlaista orgasmia. Siis en mitään.

Vituttaa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#19
Olen ollut nyt 2 miehen kanssa ja toisen kanssa pitkä suhde meneillään ja en ole myöskään koskaan saanut minkäänlaista orgasmia. En itse aiheutettua, en miehen käsillä aikaan saamaa enkä yhdynnässä. Olen tosin vielä nuori, mutta en tiedä sitten, voiko johtua siitä. No ehkä sitten joskus, toivoisin että se olisi joskus mahdollista...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#20
bamb1ful sanoi:
Itse olen ollut n. 18 miehen kanssa ja ikinä en ole saanut minkäänlaista orgasmia. Siis en mitään.

Vituttaa.
Entä edes yksinään?