Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ylioppilaslahja poikaystävälle!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Toistaiseksi en ole keksinyt mitään sopivaa materialistista lahjaa hänelle. Todennäköisesti hän muuttaa syksyllä omilleen, joten astioille ja tekstiileille tms tulisi varmasti käyttöä. Hän kuitenkin saa varmasti näitä muiltakin vierailta, joten jotain omperäisempää olisi ehkä mukavampi ostaa. Kello olisi ollut hyvä, mutta sellaisen hän jo saa muualta. Muita koruja hän tuskin käyttää.Materian sijaan olen hautonut ideaa yhteisestä kylpylä-/hotelliviikonlopusta tai risteilystä+yhden yön majoittumisesta ahvenanmaalla/tallinnassa/tukholmassa tms. Onko kuitenkin pelkkä hotelliyöpyminen suomen sisällä tylsä idea? (en ainakaan toistaiseksi löytänyt mitään sopivaa festaria tai tapahtumaa lisäksi, ehdotuksia?)Mitä te olette ostaneet omillenne lahjaksi ja minkä tyylistä lahjaa ehdottaisitte? Budjetti voi venyä hyvän idean tullen 250euroon varsinkin, jos jonkin sortin matka on kyseessä.