Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

yllärisynttäreistä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ollaan kaverin kanssa järkkäämässä yhdelle ystävälle yllärisynttäreitä ja mietittiin "ohjelmaa" iltaa varten, joten oliskohan kellään mitään hyviä ideoita? ;) Tultiin siihen tulokseen että seksiväline-esittelijä on ainakin yksi toteuttamisen arvoinen idea! :D

Myös ruokien ja juomien suhteen ehdotuksia otetaan vastaan! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Jos haluaa jotain "rajua" niin tuo seksivälineiden esittelijä kuulostaa hyvältä:) Tai jos haluaa rohkeampaa, niin mitä olisi strippari:D

Mieleeni tuli myös sellainen, että jos löytyisi vaikka joku tuttu kampaaja, niin hänet voisi kutsua tekemään pikakampauksia:) Pientä hemmottelua:) Entäpä kokki kokkaamaan juhlapaikalle ja puolipukeisia miehiä tarjoilemaan? Jokin pieni paikallinen bändi soittamaan? Joki tekemään pikameikkejä ja käsihoitoja?
Entäpä valokuvaaja kuvaamaan synttärisankaria kuin oikeaa mallia? Limusiiniajelu kaupungilla?

Vaihtoehtoja on rajattomasti tarjolla:) Riippuu aivan sankarista millasesta hän pitää? Voisit kertoa hieman hänen kiinnostuksen kohteista:) Tietty pelkkä yllärisynttäri-idea on loistava ja illan ohjelman ei välttämättä tarvitse olla mitään erikoista, koska pelkkä yhdessäolokin on jo mahtavaa:)

Kerrohan sitten mitä päätitte illan ohjelmaksi:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Paljon kiitoksia hyvistä vinkeistä! :) Tota limusiinia me mietittiin jo aikasemmin mut tultiin kumminkin siihen lopputulokseen että tulee tosi kalliiksi kun tää on niin pieni paikkakunta, että ei varmaan mistään läheltä sitä sais vuokrattua, mut tajuttiinkin että onhan tässäkin kaupungissa "tutuilla" limusiineja, joten saatiin siis se hoidettua muutamaksi tunniksi meijän käyttöön halvemmalla kun muualta :)

Seksiväline-esittelijään ollaan otettu yhteyttä, mutta mitään ei ole vielä kuulunut, joten vastauksia odotellessa siis ;)

Iltapäivästä Avonin meikkikutsut mistä jokainen saa siis tilata mitä ikinä haluaakaan :)

Mietittiin myös tota stripparia, mut voi olla aika lailla kiusallinen tilanne, meitä on kuitenkin alle 10 viettämässä iltaa tässä meillä, tai ainakin mulle tulis kovin kiusallinen olo, joten poissuljettiin tuo kokonaan :p