Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Yllätyksen ajoitus..?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen suunnitellut avokille syntymäpäivälahjaksi pieni muotoista yllätystä (pientä naposteltavaa, seksikkäät alusvaatteet, hierontaa ja muuta kivaa ;). Mutta nyt mietin, että mitenkä yllätys kannattaisi ajoittaa, olisinko kotona valmiks laittautuneena odottamassa miehen kotiinpaluuta töistä vaiko sitten jossain vaiheessa kävisin vaihtamassa vaatteet päälle ja yllättäisin miehen sohvalta.. Miten te olette tehneet?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Työpäivän jälkeen mies voi olla vähän puhki, joten itse en ehkä ajoittaisi yllätystä heti siihen. Antaisin hänen purkaa päivän paineet harteiltaan ensin, niin hän voi nauttia täysin yllätyksestään.
Laita hänelle vaikka välipalaa valmiiksi, tarjoile sohvalle ja "mene käymään suihkussa", jolloin saat hyvän tilaisuuden vaihtaa vaatteet ja valmistella.