Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ympärileikkaus ja seksi

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Tein profiilin, kun täällä vaikuttaa olevan mukavia ihmisiä!

Jonkin verran miehiä olen elämässäni nähnyt ja alkanut ihmetellä seuraavaa asiaa: ympärileikkaus. Hormonaalinen ehkäisy ei minulle sovi, joten kondomi on ollut valintani. Leikkaamattomat miehet ovat ilman enempiä kyselyjä käyttäneet kondomia ja ovat olleet tyytyväisiä (minä myös), mutta leikatut ovat välillä jopa ensimmäisellä kerralla ehdottaneet, että eikö voisi ilman, kun muuten ei tunnu miltään. Ja koska kondomia on käytetty, mies olisi saanut jyryttää vaikka Huomenta Suomeen asti ilman loppua.

Nykyään elän onnellisesti selibaatissa ja tietysti otantani on rajoitettu - silti yhä haluaisin tietää, onko todellisuus tosiaan tämä! :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
ei ole. ympärileikatutkin voivat nauttia seksistä kondomin kanssa. itselläni useaan kertaan muutamastakin miehestä kokemusta siitä, että ympärileikattu mies tulee kondomiin alle 15 minuutissa.

eli: väittäisin että he voivat 'tuntea mitään' kondominkin kanssa