Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ystävää Vaasasta?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei löydänko sinut täältä?
Aloitin opiskelut Vaasassa elokuussa 2011. Uusi kaupunki on tullut tutuksi mutta illat on yksinäisiä ja pitkiä kun ei juuri ole ystäviä sillä kotiseudulle jäi oma kulta,kummilapset, perhe ja ystävät. Olisi kiva saada seuraa leffaan, lenkille shoppailemaan, miksei istumaan iltaakin vinkkupullon äärellä tai mitä nyt ikinä keksitäänkin;)Haussa siis Ystävä/ystäviä Vaassta. Olen kohta 30v. vuotias Nainen olen naimisissa, lapsia meillä ei ole. Aloitin sosionomi opinnot Vaasassa, mikäli haluat tutustua niin ota yhteyttä.Harrastan joogaa, lenkkeilyä, uintia, lukemista, kirjoittelua, muutaman VRT ryhmän vetämistä, tykkään matkustella, shoppailla ja valokuvata, kesäisin prätkäillään miehen kanssa.
Lisää kuulet kun otat yhteyttä:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Heipä hei!

Täällä ois kans ystävää vailla pian 25-vuotias nainen vaasasta! Samanlaiset kiinnostuksen kohteet näyttäis meillä olevan. Itsekin olen ulkopaikkakuntalainen enkä hirveän monia ihmisiä vielä tunne täältä.
Jos haluat tietää lisää niin voidaan vaihtaa vaikka s-posti tai meseosoitteita :)