Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ystäviä Joensuusta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei! Olen vasta hetki sitten Joensuuhun muuttanut 23 -vuotias nainen, en tunne täältä vielä paljoa ihmisiä ja sen takia olisi mukava löytää ystäviä! Haluaisin tutustua ihmisiin joiden kanssa voisi jutella kaikenlaisista asioista, käydä vaikka kahvilla, lenkkeillä, viettää tyttöjeniltaa ja käydä baarissa/juhlimassa. :) Ihan perus hengailukin on mukavaa. :)
Itse olen luonteeltani rento ja avoin, tykkään shoppailla ja juhlia silloin tällöin. Olen myös kiinnostunut matkustelusta ja muodista! 
 
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Hei! Minua kiinnostaisi tutustua, itsekin olen syksyllä vasta joensuuhun muuttanut eikä ystäviä ole vielä kauheasti löytynyt! Olen 22-vuotias ja käyn töissä tällä hetkellä :) Luonteeltani olen myös avoin, luotettava, rento ja tykkään tehdä samoja asioita kuin sinäkin :) Minulle voi laittaa viestiä osoitteeseen: jenm182@windowslive.com