Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

ystäviä Raumalta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moi!
Olen 18-vuotias tyttö, olen asunut Raumalla nyt melken 3 kuukautta ja sitä ennen koko ikäni Porissa. Olen kotiutunut hyvin Raumalle ja vietän aikaa poikaystäväni kanssa mutta kaipaan ystäviä, joiden kanssa voisin viettää aikaa ja pitää hauskaa. :)
Vapaa-ajalla teen käsitöitä, helmikoruja, virkkaan ja kudon. Piirrän, joskus kirjoitan ja valokuvaan, joskus tykkään ommellakin. Tykkään leipoa ja kokata. Olen aika hiljainen aluksi jos tutustun uusiin ihmisiin mutta kyllä juttu alkaa luistaa kun alan tuntemaan paremmin :) olen luotettava, hauska ja minulla on laaja musiikkimaku, kuuntelen fiiliksen mukaan lähes kaikkea mutta rap ja hiphop musiikkia en voi sietää. :D Ottakaa yhteyttä jos on kiinnostusta tutustua enemmän! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Täällä olisi yksi kiinnostunut, täsmää aika moni asia meissä :D jos vielä täällä seurailet näitä ees :p
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
loistavaa! asutko itsekin raumalla? :) alotan nyt syksyllä liiketalouskoulussa. en kovin tuota meseäni käytä enää mutta mut löytää ainakin facebookista, mut ei tänne viittis etu ja sukunimeään kirjottaa :/ vähän paha paikka sillain :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
joo asun, no jos sä laitat vaikka mun sähköpostiin sun nimen niin voin klikata sut kaveriks tai jotain? :) Tuossa s.posti: natilla1992@gmail.com kerron sit enemmä vaikka naamakirjassa ittestäni? :p