Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ystäviä Tampereelta? :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen 26 -vuotias nainen ja vailla ystävää shoppailu/harrastus/baari/yms vapaa-ajan juttuihin. Olen eronnut ja koska lähes kaikki kaverit seurustelee, ei heistä oikeen saa enää seuraa käytännössä mihinkään :D Tekis mieli tehdä vaikka mitä, mutta ystävä puuttuu. 
Olen huumorintajuinen ja muutenkin mukava ja iloinen tyyppi! Päivät olen työssä toimistolla ja iltaisin käyn salilla ja lenkillä. Taloudessa asuu myös koira. Rakastan kaikkia muoti- ja kauneudenhoitoon liittyviä juttuja. Jos olet suurinpiirtein saman ikänen ja samanhenkinen, laitappa viestiä tulemaan! :)
 
aadakisa@gmail.com
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Hihi uskaltaako sulle laittaa viestiä kun ikää on vasta 22v! Samat kiinnostuksen kohteet ja koira täälläkin ;) Toimistohommissa myöskin tällänen sosiaalinen naikkonen :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
moikka! Täällä kirjoittelee tuleva Tamperelainen tyttö :) Etsin uusia ystäviä uudesta kaupungista. Laittelin viestiä keskustelun aloittajalle, mutta muutkin saavat laittaa viestiä. Olen 24-vuotias liikuntaa,tyttöjen iltoja,matkustelua ja shoppailua rakastava henkilö.
Ansku990@gmail.com